Fifa 21 Oyununda Gol Sevinçleri Dikkatle Hazırlanıyor!

, , No Comments

 Fifa 21 video oyunu, EA Sports oyuncular arasındaki "sinir bozucu" davranışları engellemeye çalışırken daha az oyuncu kutlaması sunacak.

fifa-21-gol-sevinci

Oyuncular artık oyunları oyalamak ve oyalamak için sıklıkla kullanılan "susturma" kutlamasını kullanamayacaklar.

Fifa 21'in baş oyun yapımcısı Sam Rivera, oyunculardan gelen çağrıların ardından bazı kutlamaların kaldırıldığını söyledi.

Fifa video oyun serisinin son bölümü Ekim ayında piyasaya sürülecek.

Bay Rivera, "Topluluk bize oyunda toksik davranışlar olduğu söylendi ve bunları kaldırdığımızdan emin olmak istedik," dedi.

"Bu yüzden, insanların oyunda sahip olunacak en iyi fikir olmadığını düşündükleri bazı kutlamaları kaldırdık."


"Susturma" tepkisinin yanı sıra, bir "Tamam" el hareketi de kaldırılacak ve gol kutlamaları genel olarak daha kısa olacaktır.

Bay Rivera, "Burada amaç, oyunda gerekli olmayabilecek diğer şeyleri yapmak yerine sizi oynamaya devam ettirmektir," dedi.

Oyun platformu The Nerd Council'in kurucu ortağı Ryan Howard, değişikliklerin oyuncu davranışları üzerinde temel bir etkiye sahip olma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi.

"Toksik sayılan gol kutlamalarının kaldırılması oyunun doğasını veya kaybetme hissini değiştirmeyecektir" dedi.

Fifa serisi, 2018 itibariyle 260 milyondan fazla kopya satan dünyanın en popüler video oyunu serilerinden biri olmaya devam ediyor..

En son sürüm - Fifa 21 - PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanı sıra yeni nesil Xbox Series X ve PS5 konsolları için piyasaya sürülecek.

EA Sports, yeni konsolların daha gelişmiş teknolojiden yararlanarak gelişmiş grafiklere sahip olacağını söylüyor.

Nintendo Switch oyuncuları, oyunun öncelikli olarak yeni kitleri, takımları ve güncellenmiş bir menü sistemini içeren bir "eski sürümünü" alacak.

0 yorum:

Yorum Gönder