İnstagram'da Hikaye Nasıl Gizlenir?

, , 1 comment
İnstagram'da Hikaye Nasıl Gizlenir?

İnstagram hikâye gizleme nasıl yapılır? Türkiye’de ve dünyada son aşama sevilen bu programda hikâye gizleme özelliğinin nasıl aktif hale geleceğini anlatacağız. Böylelikle hikâyelerinizi görmesini istemediğiniz kişilere karşı gizliyebilmektesiniz.

İnstagram tarafınca sürekli olarak fotoğraf ve video paylaşımı yapabilirsiniz. Ancak özellikle hikaye kısmı bu platform genelinde en sık kullanılan özelliklerden bir tanesidir. Bu kadar sık kullanılan bir özellikte ise normal olarak ki bazı noktalar pürüzsüz olabilmektedir. Hikaye özelliği ile birlikte sizlere son aşama başarılı bir halde iyi mi ayarlamalar yapabileceğinizi anlatacağız. Çünkü uygulamanın maksimum kullanılan özelliklerinden bir tanesinde ayar yapma filtreleri de bir hayli gelişmiş durumdadır.

İnstagram ayarlar kısmınde gizleme seçenekleri altında pek çok şey yapabilirsiniz. Dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı olan bu uygulamayı sizlerde daha etkin kullanarak hem işlerinizde hemde gmeşhurk yaşantıda pek çok yeni şey keşfedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla devamlı olarak etkileşim halinde olabileceğiniz bu uygulama ile birlikte son derece popüler olan hikaye kısmını bu yazımızda sizlere anlatacağız.

İnstagram hikaye Gizleme Özelliği

Kimi vakit paylaşımlarınızı bir başkasının görmesini istemeyebilirsiniz. Arkadaşlarınız arasından “story” paylaşımlarınızı görmesini istemediğiniz kişileri bu özellik sayesinde engelleyebilirsiniz. Böylelikle sizin paylaşımlarınızı engellediğiniz listedeki kimse göremez.

Peki, İnstagram hikaye gizleme özelliği ne işe yarar?

Paylaşımlarınızı göstermek istemediğiniz dostlarınızı filtreleyebilirsiniz.

Anne ve babalarınızın paylaşımlarınızı görmesini engelleyebilirsiniz.

Bu sayede gizlilik konularında da son aşama başarılı bir işlem yapmış olmuş olursunuz. İnstagram benzer biçimde sık kullanılan bir uygulamada gizlilik özellikleri de son derece gelişmiştir.

İnstagram öykü Gizleme iyi mi Yapılır?

Yukarıdaki sebeplerden dolayı paylaşımlarınızı gizlemek isteyebilirsiniz. O süre yapmanız gereken en önemli instagram hikaye iyi mi gizlenir sorusunun cevabını aramaktır. Bunun için birkaç saniyenizi alacak işlem adımlarını yapmanız yeterlidir.

İnstagramda “profil” sekmesine gidin.

Sağ üst köşede göreceğiniz 3 tane nokta bulunur. Oradan “ayarlar” sekmesini seçmeniz gerekir.

Daha sonra bizim yapacağımız işlem gizlilikle alakalı olduğundan “gizlilik” sekmesini seçin.

Buradan sonrasında karşınıza çıkan ekrandan “öykü” kısmını seçin.

Daha sonrasında “hikayeyi gizle” seçeneğini seçerek arkadaşlarınızı seçmeye başlayın.

Aslına bakarsanız çok ergonomik bir halde yapılan bu işlem sonrasında başarı sağlamanız için bir çok niçin bulunmaktadır. Yukarıdaki işlem adımları ile beraber son derece profesyonel bir şekilde öykü ayarlarınızı yapabileceksiniz. Görmesini istemediğiniz tüm arkadaşlarınızı ekleyerek onlara paylaşımlarınızın gözükmesini engelleyebilirsiniz.

İnstagram’da iyi mi hikaye Gizlenir?

İnstagram bazı özellikleri ile daha fazla kullanıcı çekmeye çalışmaktadır. Her vakit için filtreleme özelliklerini geliştiren uygulama bu sayede milyonlarca kişiye başarılı bir şekilde hizmet vermektedir. Genel olarak baktığımızda uygulamanın en önemli özellikleri karşımıza şu şekilde çıkıyor.

  • Fotoğraflarınızı binlerce kişiye ulaştırabilme
  • Şirketler için ürün ve hizmet tanıtımları yapabilme
  • Videolarınızı paylaşabilme
  • dostlarınızla tertipli bir etkileşim kurabilme

Yukarıdaki gibi maddelerden dolayı sizlerde derhal İnstagram kullanmaya başlayabilirsiniz. Özellikle gizlilik konusunda son aşama gelişmiş olan bu uygulamada sizin istediğiniz şeyleri dilediğiniz kişiler görebilmektedir. İnstagram öykü gizleme gibi daha pek çok farklı özelliği bulunur. Gizlilik konusunda yalnız bu kısım değil hem de gönderilerinize de bir çok ayar yapma şansınız bulunmaktadır.

Dünya çapında geniş kitlelere ulaşan bu uygulama ile birlikte sizlerde kısa vakit içerisinde sesinizi herkese duyurabilirsiniz. İnstagram uygulamasını Android yada IOS telefonlarınıza indirerek hemen üye olun. Daha sonra ise paylaşımlarınızı yapmanın keyfine varın ve arkadaş listenizi ger geçen gün daha da ileriye taşıyın.


Kullanıcılar Şunları da Aratıyor;
  • instagram hikaye indirme sitesi
  • instagram hikaye indirme pc
  • dikkat çekici instagram hikayeleri
  • instagram hikaye izleme
  • instagram hikaye kapakları
  • instagram hikaye görüntüleme
  • başkasının instagram hikayesini telefona indirme
  • instagram hikaye indirme uygulaması
  • instagram hikaye gizleme anlaşılır mı
  • instagram hikaye gizleme sorunu
  • instagram hikaye gizleme açma
  • instagram toplu hikaye gizleme
  • instagram hikayeyi toplu gizleme
  • bilgisayardan instagram hikaye gizleme
  • instagram hikaye gizleme öne çıkanlar
  • instagram hikayeyi herkesten gizleme

1 yorum:

  1. As stated by Stanford Medical, It's in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years more and weigh on average 19 KG lighter than we do.

    (And actually, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and EVERYTHING to do with "how" they are eating.)

    BTW, What I said is "HOW", and not "what"...

    CLICK this link to see if this brief test can help you release your real weight loss potential

    YanıtlaSil