Facebook'ta Sayfa Geliştirme ve Büyütme Yöntemleri

, , No Comments

Facebook'ta Sayfa Geliştirme ve Büyütme Yöntemleri






Bu makalemizde sizlere nasıl facebook sayfamızda daha çok etkileşim ve paylaşım gibi kavramları en iyi şekilde alabilirsiniz, bundan bahsettik, umarım belirticeğimiz anektodlar işinize yarar.

Sayfanızı büyütmek için öncelikle yakın çevrenizden yani listenizde bulunan arkadaşlarınızdan başlayabilirsiniz. Arkadaş listenizde ne kadar arkadaşınız varsa hepsini öncelikle sayfanıza davet ederek sayfanızı kısmen büyütebilirsiniz. Sonraki aşamada yapmış olduğunuz paylaşımları arkadaşlarınız beğendiğinde onların arkadaşları da sizin paylaşımlarınızı görecektir. Çünkü ana sayfanızda x isimli kişi y isimli kişinin paylaşımını beğendi şeklinde bildirim yer alacaktır. Böylece ilginç paylaşımlarınız mesajlarınız videolarınız resimleriniz paylaşıldıkça sayfanız büyüyecektir.

Bir müddet sonra paylaşımlarınız sayesinde sayfanız giderek daha da büyüyecektir. Bundan dolayı arkadaşlarınızdan bir şey istemenize hiç gerek yoktur. Sayfanızın yüz binlerce kişi tarafından beğenildiği düşünülürse bu sayı bir ay gibi kısa bir sürede ikiye katlanacak düşüncelerinizi belki de yüzlerce insanla paylaşmış olacaksınız. Fakat burada dikkat edilmesi gereken konu paylaşımlarınızın son derece ilginç olması gerekmektedir.
 

Facebook'ta Sahip Olduğumuz Sayfayı Nasıl Büyütebiliriz?



Tamamen ücretsiz olan Facebook sisteminde kendinize ait bir sayfa açabilir grup oluşturabilir arkadaşlıklar kurabilir uzun zamandır görmediğiniz arkadaşlarınızla internet üzerinden görüşebilirsiniz.  Facebook'un sosyal paylaşım sistemi birçok imkânı kullanıcılarına ücretsiz bir şekilde sunmaktadır. Facebook paylaşım sayfanızı kurumsal bir grup haline getirerek istediğiniz kitleye anında ulaşabilirsiniz. Oluşturulan kurumsal bir grup şayet doğru kullanılırsa iyi bir gelir elde edilebilir müşteri portföyü genişletilerek büyük kazançlar sağlanabilir.
Buradaki önemli olan nokta Facebook aracılığıyla milyonlara nasıl ulaşacağımız, adımızı duyurarak hedef kitleye sesimizi nasıl duyurabileceğimizdir. Üstelik bunu yaparken sistemde bulunan diğer grupların arasından sıyrılarak yapabilmektir.

Bunun için bir takım önerilerde bulunacağız, Facebook’u sayfanızı nasıl kazanca çevireceğinizin formülünü vereceğiz. Öncelikle sayfanıza firmanızın adını yazmalısınız. Bunu yaparken orijinal alfabe ve dil kurallarına uymanız gerekmektedir. Smileyler kullanarak adınızı sempatik bir hale getirin. Özgün bir sayfa resmini 200x500 büyüklüğünde yapınız. Daha sonra giriş bölümü oluşturarak geliştiricileri kullanarak yorum bölümü ekleyiniz.

Facebook kutularınızı iyileştirerek aktiviteler yayınlayınız. Her gün en az 20 tane güzel söz veya yapmış olduğunuz işle ilgili makale ve resim paylaşınız. Her gün mutlaka 3 tane video paylaşınız. Duvarınızı belirli saatlerde kullanıcıya açabilirsiniz. Fakat bunu yaparken mutlaka gözetiminiz altında olmasına dikkat edin. Aksi takdirde duvarınız yağmalanabilir. Başka gruplar içerisinde adınızı izinsiz geçirmemeye dikkat etmelisiniz. Çünkü sizi kötüleyebilirler. Beş yüz kişi olduktan sonra geniş ve özgün bir makale ile işinizi ve gayenizin ne olduğunu paylaşarak link veriniz. Bunu 10000 kişilik bir sayıya çıkartıncaya kadar her gün ve ısrarla yapmaya çalışın. Çünkü bundan sonraki adımlarda para karşılığında başka sayfalardan sizin sayfanızda reklam yapmalarını isteyeceksiniz.

Bu yolla kazanç elde etmeye başlayacaksınız. 20000 kişilik bir grup olduğunuzda aynı teknikle para kazanır üyelerinizin itimatlarını kazanırsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder